Hvad kan vi hjælpe dig med?

Peter,support
Tilbage

Support / Ja Tak

Indstillinger for tilbud

Sådan tilpasser du dine indstillinger for tilbud.

Automatiseringer ved Ja tak opslag

Sådan fungerer automatiseringer ved Ja tak opslag.

Opret et Ja tak opslag med ét produkt

Sådan opretter du et Ja tak opslag med et enkelt produkt.

Opret et Ja tak opslag med produktvarianter

Sådan opretter du et Ja tak opslag med forskellige produktvarianter.

Registrering af afhentede bestillinger

Sådan registrerer du kundernes afhentning af Ja tak opslag i butikken.

Rediger publiceret Ja Tak opslag

Sådan redigerer du et publiceret Ja Tak opslag i Post Office.

Dette websted bruger cookies
Dette websted eller dets tredjepartsværktøjer bruger cookies og sporingsteknologier, som er nødvendige for dets funktion og kræves for at nå de formål, der er illustreret i cookiepolitikken. Du accepterer brugen af cookies ved at fortsætte med at gennemse.