Registrering af afhentede bestillinger

Opdateret: 23.11.2022
Tilbage til "Ja Tak"

Når du har udført et Ja tak opslag med Post Office, kan du i app’en registrere, når kunderne afhenter deres bestillinger. På den måde har du et nemt overblik over, hvem der har og ikke har afhentet deres bestilte varer samt muligheden for at indsamle data på, hvor meget i omsætter for gennem jeres Ja tak opslag.

Denne artikel gennemgår, hvordan du med få steps i app’en kan registrere afhentning af Ja tak opslag, når du står i butikken.

• 1
    Åbn Post Office app’en og gå ind under tilbud
  • 2
    Find det specifikke tilbud, som du ønsker at registrere afhentning på og tryk på tjekliste ikonet til venstre.
  • 3
    Her ses et overblik over alle bestillingerne. Find kundens ordrenummer - du kan evt. søge efter ordrenummeret her.
  • 4
    Registrer kundens afhentning ved at trykke i firkanten.
  • 5
    Når der er et grønt flueben, er afhentningen registreret, og du kan lukke tilbudssiden ned ved at trykke på krydset i højre hjørne.
Dette websted bruger cookies
Dette websted eller dets tredjepartsværktøjer bruger cookies og sporingsteknologier, som er nødvendige for dets funktion og kræves for at nå de formål, der er illustreret i cookiepolitikken. Du accepterer brugen af cookies ved at fortsætte med at gennemse.