Indstillinger for tilbud

Opdateret: 30.9.2022
Tilbage til "Ja Tak"
  • 1
    Under "konto" kan du tilpasse indstillinger vedrørende jeres Ja tak opslag.
  • 2
    Scroll ned til boksen "Salg".
  • 3
    Ved "besvarelser" vælges hvorvidt de automatiske svar ved bestillinger skal gives som kommentar eller privat besked.
  • 4
    Vælg om "automatisk like af kundernes bestillinger" skal slås til/fra. Funktionen er slået til, når den er rød.
Dette websted bruger cookies
Dette websted eller dets tredjepartsværktøjer bruger cookies og sporingsteknologier, som er nødvendige for dets funktion og kræves for at nå de formål, der er illustreret i cookiepolitikken. Du accepterer brugen af cookies ved at fortsætte med at gennemse.