Inviter kolleger til Post Office

Opdateret: 30.9.2022
Tilbage til "Kom godt i gang"

På både hjemmeside og app kan du nemt invitere kolleger til at bruge Post Office, så I kan samarbejde om at planlægge indhold til jeres sociale medier. Følg de simple steps for at tilføje en ny bruger af Post Office.

• 1
    Ved jeres logo trykker du på Konto.
  • 2
    Under Team trykker du på 'tilføj bruger' i højre side.
  • 3
    Indtast din kollegas mail og tryk send.
  • 4
    Din kollega vil nu få tilsendt en invitation på mail, som blot skal accepteres.
  • 5
    Herefter kan din kollega oprette sin nye profil, få hjælp til dette her.
Dette websted bruger cookies
Dette websted eller dets tredjepartsværktøjer bruger cookies og sporingsteknologier, som er nødvendige for dets funktion og kræves for at nå de formål, der er illustreret i cookiepolitikken. Du accepterer brugen af cookies ved at fortsætte med at gennemse.