Opret profil

Opdateret: 30.9.2022
Tilbage til "Kom godt i gang"

Med Post Office kan du hurtigt og nemt komme i gang med at oprette og planlægge indhold til jeres sociale medier.

• 1
    Åbn invitationen på mail og tryk på den blå knap for at acceptere.
  • 2
    Udfyld dit navn, e-mail og en personlig adgangskode, som du skal bruge for at logge på Post Office.
  • 3
    Vælg om du ønsker at modtage nyhedsbreve, accepter vilkår og tryk opret.
  • 4
    Du har nu din egen personlige profil, som er koblet på din virksomheds Post Office konto, hvorigennem du kan være en del af at håndtere jeres sociale medier.