Sådan gør du brug af skabeloner

Tilbage til "Planlæg"

Med Post Office får du adgang til en masse skabeloner, så det bliver nemmere for dig at poste indhold på jeres sociale medier. Du kan både lade dig inspirere af skabelonerne eller anvende dem til en hurtigt opslag. Med et par enkle steps kan du have et nyt opslag klar i kalenderen.

Tilpas skabelon

• 1
    I menuen vælges 'skabeloner'.
  • 2
    Du vil blive præsenteret for en masse skabeloner i forskellige kategorier.
  • 3
    Vælg en skabelon ved at trykke på pilen.
  • 4
    Du vil typisk skulle tilpasse tekst og evt. billede, så det passer til jeres lokalside. Har du ikke foretaget de tiltrækkelige ændringer, vil du ikke kunne godkende opslaget til publicering.
  • 5
    Under dato kan du ændre opslagsdatoen.
  • 6
    Tryk på gem i højre hjørne, når du har foretaget de ønskede rettelser.
  • 7
    Nu er opslaget klar til din godkendelse. Dette gøres ved at trykke på knappen med fluebenet, så den bliver rød. Først når fluebenet er rødt, vil opslaget blive postet på det angivne tidspunkt.
  • 8
    Indtil dette tidspunkt, kan du altid fjerne din godkendelse ved at trykke på det røde flueben. Dette giver muligheden for at redigere opslaget ved at trykke på ikonet med pennen. Husk blot at godkende opslaget igen efter redigering, så fluebenet er rødt.

Fortryd valg af skabelon

Ønsker du ikke at anvende den valgte skabelon alligevel, tryk på ✖ i venstre hjørne. Vær opmærksom på, at skabelonen nu ligger i jeres indholdskalender. Undgå forvirring og fjern opslaget fra kalenderen ved at trykke på de tre prikker under opslaget og vælg slet.

Gem skabeloner (Kommer snart)

Spar tid ved at gemme dine opslag som skabeloner, så det kan bruges igen på et senere tidspunkt. Et tip er at opdele dine skabeloner i kategorier f.eks. medarbejdere, konkurrencer, mærkedage mv. På denne måde er det nemt for dig at finde en passende skabelon.

Dette websted bruger cookies
Dette websted eller dets tredjepartsværktøjer bruger cookies og sporingsteknologier, som er nødvendige for dets funktion og kræves for at nå de formål, der er illustreret i cookiepolitikken. Du accepterer brugen af cookies ved at fortsætte med at gennemse.