Sådan gør du brug af editoren

Opdateret: 30.9.2022
Tilbage til "Planlæg"

Ved hjælp af Post Office kan du nemt redigere dit billede samt eksperimentere med at tilføje tekst, grafik eller logo, så opslaget bliver mere genkendeligt. Artiklen gennemgår, hvordan du bruger funktionerne i editoren, så du inden længe kan blive en haj til at lave spændende billeder til dine opslag.

• 1
    Åbn kalenderen i Post Office.
  • 2
    Du redigerer et opslag ved at trykke på ikonet med pennen.
  • 3
    Ved at trykke på pilene øverst i billedet, vil du få præsenteret et par forskellige layoutmuligheder for billedet f.eks. en grafik eller jeres logo.
  • 4
    Åbn alle funktioner i editoren ved at trykke ‘rediger’ øverst til venstre i billedet.

Beskær og roter billede

• 1
    I menuen forneden trykker du på beskær billede.
  • 2
    Tag fat i en af de otte cirkler og træk i dem, indtil billedet er beskåret som ønsket.
  • 3
    Nulstil ændringer i billedbeskæringen ved at trykke nulstil nederst til venstre.
  • 4
    Ønskes et fast kvadratisk format, trykkes på 1:1 i højre hjørne, så det bliver rødt.
  • 5
    Juster kvadratets størrelse ved at trække i cirklerne.
  • 6
    Tryk inde i kvadratet og flyt rundt for at ændre beskæringen.
  • 7
    Billedet kan roteres ved at trykke på pilen nederst i midten af skærmen.
  • 8
    Tryk færdig i højre hjørne for at gemme ændringerne og lukke editoren.
  • 9
    Forlad editoren uden at gemme ved at trykke på pilen i venstre hjørne.
  • 10
    Ønsker du at fortsætte redigering i editoren, trykker du blot på en af de andre funktioner i menuen.

Tilføj grafikker

• 1
    I menuen forneden trykker du på grafikker.
  • 2
    Tryk på plus symbolet nederst i midten for at få vist mulige grafikker.
  • 3
    Scroll ned og vælg en passende grafik til dit billede.
  • 4
    Juster størrelsen på grafikken ved at trække i hjørnerne.
  • 5
    Roter grafikken ved at tage fat i cirklen, der stikker op i midten og rotere.
  • 6
    Bruger du mobilen kan du med to fingre på grafikken både justere størrelse og rotere grafikken.
  • 7
    Tryk på grafikken for at flytte den rundt til en optimal placering i billedet.
  • 8
    Ønsker du at slette grafikken, kan du trykke på papirkurven nederst i venstre hjørne, mens grafikken er markeret.
  • 9
    Tryk på plus tegnet i midten for at tilføje flere grafikker.
  • 10
    Tryk færdig i højre hjørne for at gemme ændringerne og lukke editoren.
  • 11
    Forlad editoren uden at gemme ved at trykke på pilen i venstre hjørne.
  • 12
    Ønsker du at fortsætte redigering i editoren, trykker du blot på en af de andre funktioner i menuen.

Tilføj tekst på dit billede

• 1
    I menuen forneden trykker du på tekst.
  • 2
    Tryk på plus tegnet nederst i midten for skrive en tekst.
  • 3
    Når du har skrevet din tekst, trykker du på færdig.
  • 4
    Juster størrelsen på grafikken ved at trække i hjørnerne.
  • 5
    Roter teksten ved at tage fat i cirklen, der stikker op i midten og roter.
  • 6
    Bruger du mobilen kan du med to fingre på tekstfeltet både justere størrelse og rotere teksten.
  • 7
    Tryk på tekstfeltet for at flytte det rundt til en optimal placering i billedet.
  • 8
    I menuen forneden kan du ændre skrifttype ved at trykke på de forskellige A’er.
  • 9
    Du ændrer farve ved at trykke på den ønskede farve i menuen.
  • 10
    Rediger teksten ved at trykke på symbolet nederst i højre hjørne. Klik derefter på færdig.
  • 11
    Ønsker du at slette tekstfeltet, kan du trykke på papirkurven nederst i venstre hjørne, mens teksten er markeret.
  • 12
    Tryk færdig i højre hjørne for at gemme ændringerne og lukke editoren.
  • 13
    Forlad editoren uden at gemme ved at trykke på pilen i venstre hjørne.
  • 14
    Ønsker du at fortsætte redigering i editoren, trykker du blot på en af de andre funktioner i menuen.

Tilføj et filter til dit billede

• 1
    I menuen forneden trykker du på filter.
  • 2
    Scroll til siden for at se udvalget af filtre.
  • 3
    Tilføj et filter til billedet ved at trykke på det.
  • 4
    Ønsker du ikke det valgte filter alligevel, kan du trykke tilbage på 'original’.
  • 5
    Tryk færdig i højre hjørne for at gemme ændringerne og lukke editoren.
  • 6
    Forlad editoren uden at gemme ved at trykke på pilen i venstre hjørne.
  • 7
    Ønsker du at fortsætte redigering i editoren, trykker du blot på en af de andre funktioner i menuen.
Dette websted bruger cookies
Dette websted eller dets tredjepartsværktøjer bruger cookies og sporingsteknologier, som er nødvendige for dets funktion og kræves for at nå de formål, der er illustreret i cookiepolitikken. Du accepterer brugen af cookies ved at fortsætte med at gennemse.