Opret og planlæg egne opslag

Tilbage til "Planlæg"

Med Post Office kan du nemt oprette egne opslag i kalenderen og dermed planlægge dit indhold på Facebook og Instagram. Når du har godkendt et stykke indhold, sørger Post Office for, at det bliver postet på det angivne tidspunkt.

Artiklen gennemgår 10 enkle steps til at få planlagt et opslag til jeres Facebook eller Instagram.

• 1
    Åbn Post Office og gå ind på 'kalender'.
  • 2
    Tryk på + i højre hjørne.
  • 3
    Hvis du har oprettet forbindelse til både Facebook og Instagram, vælges nu den ønskede platform for opslaget.
  • 4
    Skriv den ønskede tekst til opslaget.
  • 5
    Tilføj opslagets billede eller video samt evt. link til Facebook opslag.
  • 6
    Opslagstypen står automatisk til 'normalt opslag'.
  • 7
    Vælg dato og tidspunkt for hvornår opslaget skal postes.
  • 8
    Tryk på 'opret' i højre hjørne og vent på, at dit opslag uploades i kalenderen.
  • 9
    Nu er opslaget klar til din godkendelse. Det gøres ved at trykke på knappen med fluebenet, så den bliver rød. Først når fluebenet er rødt, vil opslaget blive postet på det angivne tidspunkt.
  • 10
    Indtil dette tidspunkt, kan du altid fjerne din godkendelse ved at trykke på det røde flueben. Dette giver muligheden for at redigere opslaget ved at trykke på pennen. Husk blot at godkende opslaget igen efter redigering, så fluebenet er rødt.
Dette websted bruger cookies
Dette websted eller dets tredjepartsværktøjer bruger cookies og sporingsteknologier, som er nødvendige for dets funktion og kræves for at nå de formål, der er illustreret i cookiepolitikken. Du accepterer brugen af cookies ved at fortsætte med at gennemse.