Print produktkort

Opdateret: 30.11.2022
Tilbage til "Live Salg"

Når du har oprettet dine produkter, kan du nemt printe produktkort, som kan være nyttige at bruge under din Live.

• 1
    Find dit Live Salg under 'Tilbud' og klik på ikonet med de 3 prikker til venstre i opslaget.
  • 2
    Klik på ‘print produktkort’ for at downloade en pdf med alle produktkort.
Dette websted bruger cookies
Dette websted eller dets tredjepartsværktøjer bruger cookies og sporingsteknologier, som er nødvendige for dets funktion og kræves for at nå de formål, der er illustreret i cookiepolitikken. Du accepterer brugen af cookies ved at fortsætte med at gennemse.