Tilføj Post Office app'en

Opdateret: 30.9.2022
Tilbage til "Kom godt i gang"

Tilføj Post Office app'en på mobilen, så du slipper for at skulle åbne computeren og blot kan have Post Office lige ved hånden. På den måde kan du tage billeder og video på mobilen, som nemt og hurtigt kan blive til et opslag i app’en. Du kan også organisere Ja tak opslag og Live Salg direkte fra mobilen.

Hvad end du har Iphone eller Android, skal du blot følge nogle få steps for at hente Post Office app’en ned på mobilen.

Til dig der har Iphone

• 1
    Åbn Safari og indtast app.postofficesocial.com i søgefeltet.
  • 2
    Tryk på knappen nederst i midten af skærmen.
  • 3
    Scroll ned og tryk Føj til hjemmeskærm.
  • 4
    Hvis du ønsker at ændre navnet på appen, er det muligt. Ellers tryk på tilføj oppe i højre hjørne.
  • 5
    Du har nu tilføjet Post Office app’en til din hjemmeskærm.
  • 6
    Når du åbner app'en skal du blot logge ind med din mail og kodeord for at komme i gang med at poste indhold.

Til dig der har Android

• 1
    Åbn Chrome og indtast app.postofficesocial.com i søgefeltet.
  • 2
    Tryk på de tre prikker øverst til højre på skærmen.
  • 3
    Klik på Føj til startskærm.
  • 4
    Tryk på installer.
  • 5
    Du har nu tilføjet Post Office app’en til din hjemmeskærm.
  • 6
    Når du åbner app'en skal du blot logge ind med din mail og kodeord for at komme i gang med at poste indhold.
Dette websted bruger cookies
Dette websted eller dets tredjepartsværktøjer bruger cookies og sporingsteknologier, som er nødvendige for dets funktion og kræves for at nå de formål, der er illustreret i cookiepolitikken. Du accepterer brugen af cookies ved at fortsætte med at gennemse.