Opret forbindelse til jeres Facebookside

Opdateret: 30.9.2022
Tilbage til "Kom godt i gang"

Før du kan komme i gang med at poste indhold med Post Office, skal du have oprettet forbindelse til jeres Facebookside. Denne artikel gennemgår step-by-step, hvordan du får skabt forbindelse mellem jeres Facebook og Post Office.

• 1
    Gå ind på Post Office og tryk på konto.
  • 2
    Tryk på opret forbindelse ud for Facebook.
  • 3
    Tryk 'Log ind på Facebook'.
  • 4
    Log på din personlige Facebook-konto med egen mail/telefon samt adgangskode.
  • 5
    Tryk fortsæt med din personlige Facebook-konto.
  • 6
    Du skal nu skabe forbindelse til butikkens Facebook-konto ved at sætte flueben ud fra den og trykke næste. Får du ikke vist butikkens konto, skal du tage kontakt til en person med administrator-adgang til kontoen, så du ligeledes kan få adgang.
  • 7
    Hvis alle tilladelser er slået til som JA, skal du blot trykke færdig. Det er vigtigt, at du ikke slår nogen tilladdelser fra, da Post Office derved ikke får de nødvendige tilladelser for at fungere.
  • 8
    Du har nu tilknyttet jeres Facebook-konto til Post Office og kan komme i gang med at poste indhold. Se hvordan du også opretter forbindelse til Instagram her.
Dette websted bruger cookies
Dette websted eller dets tredjepartsværktøjer bruger cookies og sporingsteknologier, som er nødvendige for dets funktion og kræves for at nå de formål, der er illustreret i cookiepolitikken. Du accepterer brugen af cookies ved at fortsætte med at gennemse.