Slet konto

Tilbage til "Indstillinger"

Hvis du ikke længere skal arbejde med jeres sociale medier, kan du slette din personlige Post Office konto med nogle få steps.

• 1
    Ved jeres logo trykker du på konto.
  • 2
    Scroll ned i bunden og tryk på slet konto.
  • 3
    Bekræft at du er sikker på, at du vil slette din konto.
  • 4
    Hermed er din personlige konto slettet, og dette har ikke effekt på lokationen, den hørte til.
Dette websted bruger cookies
Dette websted eller dets tredjepartsværktøjer bruger cookies og sporingsteknologier, som er nødvendige for dets funktion og kræves for at nå de formål, der er illustreret i cookiepolitikken. Du accepterer brugen af cookies ved at fortsætte med at gennemse.