Skift sprog

Tilbage til "Indstillinger"

Du kan nemt skifte sproget på din profil i Post Office. Ændringen foretages på din personlige profil og har ikke indflydelse på indstillingerne for lokationen.

• 1
    Ved jeres logo trykker du på konto.
  • 2
    Scroll ned til boksen ‘profil’ og vælg det ønskede sprog.
Dette websted bruger cookies
Dette websted eller dets tredjepartsværktøjer bruger cookies og sporingsteknologier, som er nødvendige for dets funktion og kræves for at nå de formål, der er illustreret i cookiepolitikken. Du accepterer brugen af cookies ved at fortsætte med at gennemse.