Skift profilbillede

Tilbage til "Indstillinger"

Det er vigtigt med et opdateret profilbillede i god kvalitet, da det er medvirkende til at skabe genkendelse på de sociale medier.

• 1
    Ved jeres logo trykker du på konto.
  • 2
    Tryk på ikonet med pennen i dit nuværende profilbillede.
  • 3
    Opload et billede eller vælg ‘hent fra Facebook’ for at gøre brug af jeres nuværende Facebook profilbillede.
Dette websted bruger cookies
Dette websted eller dets tredjepartsværktøjer bruger cookies og sporingsteknologier, som er nødvendige for dets funktion og kræves for at nå de formål, der er illustreret i cookiepolitikken. Du accepterer brugen af cookies ved at fortsætte med at gennemse.