Skift mellem lokationer

Tilbage til "Indstillinger"

Hvis du er med til at håndtere flere butikkers sociale medier, kan du nemt skifte mellem de forskellige lokationer på både app og web.

• 1
    Ved jeres logo trykker du på konto.
  • 2
    Under dit nuværende lokationsnavn trykker du på skift lokation.
  • 3
    Tryk på den ønskede lokation eller søg efter den.
  • 4
    Ved tryk på lokationen, bliver du automatisk ført ind på kalenderen for den valgte lokation og kan begynde at planlægge indhold.
Dette websted bruger cookies
Dette websted eller dets tredjepartsværktøjer bruger cookies og sporingsteknologier, som er nødvendige for dets funktion og kræves for at nå de formål, der er illustreret i cookiepolitikken. Du accepterer brugen af cookies ved at fortsætte med at gennemse.