Genetabler forbindelse

Tilbage til "Indstillinger"

Det kan ske, at forbindelsen mellem Post Office og jeres Facebook eller Instagram ophører. Du vil i dette tilfælde modtage en mail, der fortæller, at du skal genetablere forbindelsen. Er du allerede inde i Post Office, kan forbindelsen genetableres under 'konto'. I nogle tilfælde vil det også være nok blot at logge ind på Post Office, og så vil forbindelsen blive gentableret.

Artiklen gennemgår de simple steps, du skal følge fra du modtager en mail omkring mistet forbindelse.

• 1
    Åbn mailen og tryk på 'Gå til Post Office'.
  • 2
    Når du er inde på din konto, trykker du på genetabler forbindelse ved den kanal, der har mistet forbindelse.
  • 3
    Tryk 'Log ind på Facebook'.
  • 4
    Du vil typisk få at vide, at du tidligere har knyttet Post Office til Facebook og derfor blot kan trykke fortsæt. Ellers bruger du mail/telefon og adgangskode til at logge ind på din personlige Facebook-profil.
  • 5
    Sørg for at der er flueben ved butikkens Facebook-konto og tryk forbind.
  • 6
    Nu bør forbindelsen være gentableret, så du igen kan poste indhold.
Dette websted bruger cookies
Dette websted eller dets tredjepartsværktøjer bruger cookies og sporingsteknologier, som er nødvendige for dets funktion og kræves for at nå de formål, der er illustreret i cookiepolitikken. Du accepterer brugen af cookies ved at fortsætte med at gennemse.